Guro Solberg

Xin chào

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 18. september , 2014

Nå er tredje uken i Vietnam allerede halvveis. Tiden går veldig fort, kan ikke tro at en femtedel av studiene allerede er gjennomført! Har vært veldig interessant så langt, og jeg tror de neste ukene kommer til å bli veldig spennende.

10671454_1510560085856011_8258945037567340120_n

Den forrige uken ente dessverre med at jeg klarte å brekke beinet mitt. Trodde først ikke det var brudd, bare at jeg hadde slått den. Derfor dro jeg ikke til legen med en gang, men gikk rundt på beinet i nesten tre dager. Dro til Pacific Hospital på tirsdag for i sjekke det opp siden hevelsen ikke hadde gått ned og det fortsatt var vondt å gå på. Der viste det seg jo da at det var brudd i foten. En time senere hadde jeg gips på foten og en krykke under hver arm.. Må unngå å belaste beinet de første 10 dagene, men så kan jeg etterhvert begynne å gå mer på det. Skal tilbake til sykehuset om 1 mnd for å ta av gipsen hvis det har grodd ordentlig, noe det forhåpentligvis gjør. Utrolig kjedelig at det her skulle skje, alt blir plutselig så mye mer tungvindt.. Men men, får bare gjøre det beste ut av det :)

bilde

bilde (1)

9.-12. oktober har vi langhelg, så da har jeg og noen andre bestilt flybilletter til Hanoi for å se hovedstaden og Halong Bay. Vi har planer om å dra rett etter vi er ferdige på universitetet på onsdag, også komme hjem igjen på søndag. Satser på at beinet gror som det skal slik at det ikke blir noe problemer med den turen!

Lørdag forrige uke hadde vi Vietnam-day i regi av manageren her nede, Mr Vinh. Vi startet dagen med en tradisjonell Vietnamesisk frokost, Phô, før vi drakk Vietnamesisk kaffe på et kaffested i byen.

P9132172

P9132178

P9132183

P9132188

Etter frokost hadde vi en slags rebus/natursti/quiz der vi hadde forskjellige spørsmål og oppgaver vi skulle gjøre og finne ut av rundt omkring i byen. Vi var delt inn i grupper på 4 personer og hadde da et par timer til å gjør alle oppgavene.

P9132198

P9132216

P9132230

Og sånn blir gruppebildet når det ser ut som om fotografen skal bli påkjørt

P9132252

P9132263

P9132268

På slutten av dagen hadde vi noe de kalte «cooking class», men som egentlig var ferdiglaget mat som vi bare brettet inn i rispapir. Men det var godt da, selv om vi ikke lære så mye om hvordan man lager Vietnamesisk mat ; ) Men vi fikk gå med kokkeluer og forklær, og så egentlig ut som om vi var tatt rett ut fra en husmorsskole på 60-tallet, så det ble ganske morsomt uansett.

P9132271

P9132272

P9132275

Krever høy konsentrasjon for å lage «Vietnamesiske pannekaker»

P9132290

P9132303

Dagen endte så med at vi fikk høre tradisjonell Vietnamesisk musikk (akkompagnert av keyboard og lyskastere, noe som fikk hele settingen til å bli veldig «Danskebåt-aktig») og lærte å spille tradisjonell «Street Bingo». Det hele var en veldig rar og morsom opplevelse, selv om jeg sitter igjen med følelsen «aldri igjen».

P9132307

– Guro

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Guro Solberg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.