Guro Solberg

NICARAGUA

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet tirsdag 3. februar , 2015

Hei!

Da prøver jeg med en gang til med å skrive reiseblogg. Gikk ikke så bra forrige gang, da jeg sluttet allerede etter 6 uker. Men nå er det nytt år, nytt semester, nytt land og nye sjanser til å få til en liten reiseblogg.

Fredag 30.januar satte jeg kursen for Nicaragua og mitt andre semester i Utvikligsstudier gjennom Kulturstudier, denne gangen i León i Nicaragua! Var utrolig spent da jeg dro hjemmefra med ryggsekken på ryggen, klar for nye eventyr. På mellomlandingen i Florida møtte jeg på noen jeg hadde studert med i Vietnam, noe som var veldig koselig! Da vi kom frem til Managua, hovedstaden i Nicaragua, var klokken halv 2 på natten, så vi tok en natt på et hotell rett ved flyplassen. Dagen etter ble vi kjørt til León (ca. 2 timer unna Managua), der vi ble plassert på hostellet vi skal bo på nå de første ukene. Rommet var veldig fint, og vi har eget bad. Grunnen til at vi bare skal bo her de første ukene, er at vi skal ha felt-arbeid i den 4,5 og 6 uken here nede. Da skal vi bo hos en familie i en annen by/landsby i Nicaragua. Dette er noe jeg tror blir veldig spennende, og som jeg kan fortelle mer om senere (når jeg vet mer om det selv også, haha). Etter de tre ukene med felt-arbeid, skal alle studentene på Utviklingsstudier 2 flytte inn på samme hostell :) Så kommet til å bo litt forskjellige steder dette semesteret.

Har foreløbig fått et veldig godt inntrykk av Leon, virker å være en veldig koselig og søt by. Er helt annerledes enn i Asia og Vietnam, der alt på en måte er åpent ut i gaten. Her er alt veldig lukket, med gitter foran dørene og vinduene. Sier nok litt om sikkerheten her også. I Vietnam føltes alt så trygt, og man tenkte veldig sjeldent over sikkerhet og sånt, mens her nede må man være litt mer forsiktig. Men så lenge man tar de forehåndsreglene vi blir fortalt, går det nok veldig bra :)

Det er utrolig deilig og varmt her nede. Tror nok temperaturen her er enda høyere enn i Vietnam. Heldigvis er det ikke like høy luftfuktighet her, noe som gjør at varmen ikke føles like trykkende.

Dette var det jeg rakk å skrive for nåå, skal prøve å være litt flinkere med å oppdatere dere denne gangen :)

 

P2010442-1

P2010439-1

P2010425-1

P2020465-1

P2010458-1

Annonser

Kommentarer

  1. Mamma sier:

    Så flott det ser ut! Morro å følge med på hvordan du har det og se bilder!(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Guro Solberg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.