Guro Solberg

Somewhere in the Caribbean Sea

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 16. mai , 2015

Den siste uken har vi tilbrakt på øy-paradiset Caye Caulker utenfor Belize. Det har vært helt fantastisk! Dagenen har vi brukt til å sole oss på The Split, ligge i hengekøyer å lest bøker, spist masse god mat, badet i det krystallblå havet og vært på snorkletur. Snorkleturen var skikkelig spennende – vi så mange forskjellige fisker og dyr: skilpadder, barracuda, sting-rays, eagle-rays, blekksprut, og ikke minst HAI (nurse shark)! Vi dro på en 5timers snorkletur der vi stoppet fire forskjellige plasser. Det ene stedet het «Shark Ray Alley», der guiden vår lokket på haiene med mat, slik at de kom bort til båten vår. Så sa han «now jump in and see the sharks before they go away». Og med det hoppet jeg uti, litt redd og bekymret for hvordan dette kunne ende. Men med en gang jeg kom ned i havet og fikk sett under vann, ble frykten erstattet av fascinasjon. Var så kult å svømme helt tett innpå haiene i vannet, og faktisk føle seg ganske trygg!

P5110143-ghghg
P5110148-gfgfgf
IMG_3996-gfgf
P5110150-jkjkk
Haiene sett fra overflaten fra båten, før vi hoppet uti vannet…
IMG_3988-jkjkjk
Caye Caulker er en ganske liten øy, så en av dagene her leide vi sykler og syklet rundt hele øyen på jakt etter små perler langs kysten. På slutten av dagen endte vi likevel opp ved det stedet vi startet og konkluderte med at det var det beste stedet å bade og sole seg!
IMG_4029-ghgj
Ina (studerte med oss i Vietnam og reist rundt i Sentral Amerika nå mens vi har studert i Nicaragua) har GoPro-kamera, noe vi tok nytte av i dag. Man kan stille kameraet inn på å ta to bilder hvert sekund – så i løpet av dagen klarte vi å ta nesten 1000 bilder.. haha
G0035260-klklkl
G0035265-fdfdf
G0105463-6565
G0145606-klkl
GOPR5954-klklk
G0115508-hgh
G0085411-løløø

I morgen drar vi videre med nattbuss, så 17.mai blir feiret i Mexico! Sine hadde med seg mange små flagg fra Norge, så skal nok se om vi får til et lite 17.mai-tog vi også!
Ha en fin helg og en fin 17.mai alle sammen!

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Guro Solberg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.