Guro Solberg

Vulkantur til Cerro Negro

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet tirsdag 10. februar , 2015

Tiden har gått så utrolig fort, men nå har jeg faktisk vært i Nicaragua i litt over 1 uke! Har vært veldig spennende sålangt, og jeg har allerede rukket å bli veldig glad i denne byen. Det finnes så mange koselig og fine steder i byen, og det er på en måte en veldig ‘rolig’ stemning her, samtidig som byen er full av liv.

Under kommer noen bilder fra slutten av forrige uke. De første bildene er fra studiet-senteret som ligger ved stranden, sånn omtrent 20 minutter med buss vekk fra byen.

P2050513-1

P2050526-1

P2050524-1

Kvinner som danser utenfor en del av universitetet i León

P2040491-1

Siden det er så langt til stranden er det veldig kjekt at det er flere bassenger inne i byen :)

P2040507-1

På søndag var alle studentene her nede, både fra utviklingsstudier, flerkulturell pedagogikk og spansk, på tur til vulkanene ‘Cerro Negro’.  Cerro Negro er en av de fire aktive vulkanene i området rundt León. Det var veldig fint å se Nicaragua litt ovenfra, er veldig fint landskap her! På vei opp gikk vi på vanlig måte, altså fulgte en naturlig stigning langs vulkanen. Det som er spesielt med denne vulkanen, er at folk vanligvis pleier å ake ned fra den. Men siden vi er så mange studenter, fantes det ikke nok akebrett i León til alle sammen. Derfor skulle vi istedenfor løpe ned den bratte siden av vulkanen. Var kjempegøy! Er vanskelig å få frem på bildet hvordan det var, eller hvor fort og bratt det var ned skråningen!

P2080550-1

P2080571-1

P2080581-1

P2080589-1

Håper dere alle har det veldig bra! Klem fra Nica :)

Annonser

Kommentarer

  1. Mamma sier:

    Er bare helt nydelige bilder! Ikke vanskelig å skjønne at du trives der☺(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Guro Solberg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.