Guro Solberg

Aktiv vulkan, siste strand-dag og buss til Honduras!

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 28. april , 2015

Etter 12 uker i Nicaragua skal vi i morgen da buss til Honduras. Her skal vi ha en dag ‘pause’, før vi drar videre til El Salvador. Også her skal vi bare ha en dag ‘pause’ før vi drar videre til Guatemala. Her skal vi være i omtrent én uke, før vi har ca. 10 dager i Belize og Mexico. Vi gleder oss veldig til å se flere land og nye steder!

Eksamen går sakte fremover, håper å få skrevet en del de neste dagene, så jeg slipper det når vi kommer til Guatemala og Belize. Skal levere 15.mai, så har foreløbig ikke dårlig tid, men ville vært deilig å blitt ferdig med den.

Onsdag forrige uke gikk vi opp den aktive vulkanen, Telica. Det var en veldig fin tur opp, der vi på toppen fikk se solnedgangen fra en fin (men tåkete) utsikt. Da det ble mørkt kunne vi også se magma nede i vulkankrateret, noe som faktisk er litt kult. Svovellukten ved vulkankrateret gjorde at vi ikke ble så lenge, og ganske fort begynte vi på på turen ned fra vulkanen med gåstaver og lommelykter.!

P1011933-h

P1011941iki

P1011954-kkk

P1011970-jj

P1011991-kk

P1012024-jj

P1012026-hh

P1012034-h

P1012060-hh

Last day at the beach (in Nicaragua at least).P1012123-gg

P1012102-hh

IMG_3215lll

P1012134-hh

P1012156-hh

I dag har vi besøkt fadderbarnet til Sine og hennes familie i Juigalpa her i Nicaragua. Var gjennom Plan, og de ordnet hele dagen og transport til Managua etter besøket. Var veldig gøy å få være med på, og veldig spennende å se arbeidet som blir gjort her i Nicaragua.

IMG_3344-hh

Kl. 4:15 i morgen tidlig drar vi til bussstasjonen, hvor vi 5:30 skal sette ut på turen mot Tegucigalpa, Honduras! Med dette sier vi «hadebra» til Nicaragua og «hei» til nye eventyr i nye land :) Håper alt går bra med alle hjemme, og gleder meg til å se dere igjen om ikke så lenge!

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Guro Solberg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.