Guro Solberg

To dager til avreise :)

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet onsdag 27. august , 2014

Hei, venner og familie :)

 

 

Tenkte å opprette denne bloggen for å oppdatere dere innimellom om hva jeg holder på med dette året. Vet ikke hvor ofte jeg kommer til å skrive innlegg, men skal prøve å skrive noen ganger :)

Nå er det bare to dager til jeg setter kursen mot Vietnam og reisefeberen begynner nå virkelig å komme. Jeg drar fredag morgen, og mellomlander i Frankfurt og Hanoi, før jeg 08:25 (lokal tid) er fremme i Danang, Vietnam. Her skal jeg studere Utviklingsstudier i ca. 3 mnd. gjennom Kulturstudier og Høyskolen i Oslo og Akershus. Jeg gleder meg veldig!

Guro

 

Annonser

Kommentarer

  1. Mamma sier:

    Det blir spennende for deg og vi ønsker deg god tur!
    Men det er jammen spennende for oss også – ikke bare bare at du drar så langt:) Morsomt å følge med deg da:)(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Guro Solberg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.