Guro Solberg

Halvveis i studiene!

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet torsdag 2. oktober , 2014

Hei igjen!

Jeg får beklage for litt lite oppdateringer i det siste, har ikke kommet så mye her på bloggen de siste ukene. Jeg har helt ærlig bare glemt det litt bort + at når jeg må bruke to armer til komme meg fremover med krykker, så er det plutselig ikke så lett å ta så mange bilder..

Nå er faktisk den femte uken her nede snart over og halve studietiden er allerede forbi (hvis man ser vekk fra eksamen på slutten). Kan ikke helt skjønne at det bare er 5 uker med studier igjen, tiden har gått så utrolig fort. Studiene er veldig interessante og vi har hatt veldig flinke foreleses hittil. Vi skal også snart begynne på en gruppeoppgave som innebærer en del feltarbeid, noe jeg tror blir veldig spennende!
Min tid med gips er også nå kommet halvveis, noe jeg er ekstremt glad for! Gleder meg utrolig mye til å kunne ta den av, alt blir så mye lettere da. Og billigere. Har tilsammen brukt 1 million 700 tusen på taxi allerede..! (I Vietnamesiske dong såklart)

I helgen som var dro de fleste på dykketur til Cham-Island, men med en gisp som ikke kan bli våt måtte jeg holde meg hjemme. Men jeg dro på stranda her i Hoi An og fikk i alle fall benyttet meg av det fine vært jeg også :)

bilde (5)

 

bilde (6)

bilde (4)

Vi har fri i morgen (hadde dobbel time i dag) og jeg og en del andre drar derfor til Hue. Hue er en gammel keiserby som ligger rundt 3 timer vekk fra Hoi An, og skal etter det vi har hørt være en veldig fin by. Her skal vi bo på hotell, noe som skal bli veldig deilig :) Skal oppdatere med bilder etter helgen!

Ellers så går det veldig bra her i Vietnam: masse koselige folk, god mat, fortsatt ikke sett så mye til regntiden og det er HELG! Håper dere alle også har det bra, og på forskudd: GOD HELG til dere også :)

 

– Guro

Annonser

Kommentarer

  1. Mamma sier:

    Det at tiden går fort er vel fordi du trives:-)
    God tur til Hue!

  2. Kristen Haave sier:

    Så bra at du trives i Vietnam, Guro! :) Det ser overraskende fint der nede, spesielt strendene. Håper du er klar for noe mafia runder med saltstenger i Notodden til jul. :)

    Hilsen Krastusen :)(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Guro Solberg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.