Guro Solberg

Kyllinghjerne og andre spesialiteter

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet søndag 7. september , 2014

Hei igjen! Håper dere alle har det veldig fint :) Jeg har det veldig bra, men savner av den norske maten allerede. Det er veldig god mat her nede, men allerede nå merker jeg at det hadde vært deilig å starta dagen med en brødskive med syltetøy istedenfor med phó (nudler). Men det er utrolig mye god mat her nede, og frukten smaker så mye bedre enn det den gjør i Norge!

P9021690

P9041902

Onsdag denne uken ble vi invitert i et «death-day-party» for faren til henne vi leier hus av. Her i Vietnam har de alltid en stor feiring et år etter at noen har dødd. Siden dette var hennes far, og menn har en høyere rolle enn kvinner, var dette en stor feiring der mange fra familien var invitert. Det var veldig spennende å bli invitert med på noe slikt, noe man ikke får sett hvis man bare besøker landet som turist. Det var mye forskjellig mat vi ble servert, og mye rart jeg ikke smakte på.  Et eksempel på noe vi ble servert var kokt kylling, der hele kyllingen, inkludert hodet, fulgte med. Dette førte til at de fleste av oss smakte på kyllinghjerne! Det hadde en veldig kraftig smak, og er definitivt noe jeg ikke kommer til å prøve flere ganger. Men det var veldig gøy å ha vært med på noe slikt!

P9031713

P9031709

P9031697

P9031716

Denne uken har vi hatt to turer rundt i området her nede i regi av manageren, Mr Vinh. På onsdagen var vi på sykkeltur i nærområdet med Mr Vinh som vår lokalguide. Han fortale oss mye spennende om området og vi fikk sett mange helt fantastiske plasser. Bare se for deg helt grønne rismarker så langt øye kan se, en knallblå himmel og en rad med palmer som skiller det hele. Idyll. På sykkelturen fikk vi også lov til å prøve å ri på vannbøfler, noe som var morsomt, men også litt skummelt (litt redd for ku-lignende-dyr).

Mr Vinh

Mr Vinh

P9031752

Treningsstudio i landsbyen

P9031766

P9031774

P9031781

P9031835

P9031842

P9031864

P9031889

Båttur nedover elven

P9051935

P9051947

P9051952

P9051986

P9052007

Nå skal vi ut å se på en festival som er i byen der alle barna kler seg opp som drager og spiller trommer. Så er det klart for andre uke her i Vietnam!

– Guro

Annonser(Kun synlig for administrator) *

Driftes av Bloggnorge.com - Gratis Blogg | PRO ISP - Blogg på webhotell og eget domenet | Genc Media - Webdesign og hjemmeside
Bloggen "Guro Solberg" er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge[dått]com.
css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.